Obaveštenje

Aqva park Hollywoodland neće raditi do daljnjeg zbog renoviranja.
Pratite informacije na našem sajtu da biste saznali kada ponovo krećemo sa radom!

Masaža

Relax Masaža

50 min - 2.500,00 RSD

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža, kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja.

Parcijalna Masaža

25 min - 1.500,00 RSD

Parcijalna masaža se primenjuje na zahtev klijenta i odnosi se na tretiranje određenog dela tela (leđa ili noge), sa ciljem ad se masirani deo tela dodatno opusti što će omogućiti skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

Sportska Masaža

50 min - 2.700,00 RSD

Cilj sportske masaže je da se brže i efikasnije otklone sve štetne i nepoželjne posledice koje nastaju usled pojačanih psihofizičkih napora. Sportska masaža održava mišiće zdravim, gipkim, manje podložnim povredama, povećava opseg pokreta, snagu povređenih mišića, poboljšava protok krvi i čini nas spremnijim za nove i bolje rezultate u sportskim i životnim izazovima.

Piling Tretman

50 min - 2.800,00 RSD

Piling tela"budi kožu" otvarajući pore, čineći je svežom, mekom i umirenom. Tretman je pogodan za sve klijente, jer nije invazivan, prijatan i bezbedan. Piling se utrljava u kožu tela masažnim pokretima ruke, a potom se nastavlja sa masažom koja ima za cilj potpunu relaksaciju celog tela.

Budimo u kontaktu

pozovite za info i rezervacije

Kontakt Info
watch

radno vreme

10-03h